Herbruikbaar concept voor stadions en arena’s

Ontdek onze diensten en laat u een persoonlijk herbruikbaar concept opstellen. Onze experts geven u graag advies! 

Cup Concept beschikt over een jarenlange ervaring op het vlak van samenwerking met de grootste sportstadions in Duitsland. Wij bedenken op maat gemaakte herbruikbare concepten voor stadions.  Naast de productie en bedrukking van stadionbekers bieden we ook een uitgebreide dienstverlening.  Cup Concept biedt u een totaaloplossing voor herbruikbare bekers. Of het nu gaat om logistiek, opslag of begeleiding ter plaatse, wij staan trouw aan uw zijde en maken het u gemakkelijk om over te stappen van wegwerp naar herbruikbaar!

Geniet van onze dienstverlening

Afgestemd op uw behoeften

Logistiek en opslag

Levering, ophaling en opslag van herbruikbare bekers door Cup Concept

Wij bieden u een totaalservice op het vlak van herbruikbare bekers.  Wij nemen met plezier de levering en ophaling van herbruikbare bekers rechtstreeks in het stadion van u over.  Met ons eigen wagenpark en onze eigen medewerkers zorgen we voor een betrouwbare logistiek van uw herbruikbare bekers.

Bovendien zijn we in staat om grote tournees door heel Europa te begeleiden.

Naast de hele logistiek nemen wij ook graag de opslag van uw herbruikbare bekers van u over.  Na de hygiënische reiniging van de bekers worden ze bij ons opgeslagen tot de herbruikbare bekers opnieuw door u worden gebruikt. 

Meer info

Professionele reiniging van herbruikbare bekers

Onze spoeldienst maakt het hygiënisch spoelen van herbruikbare bekers in moderne spoelcentra mogelijk

Wij spoelen met plezier uw herbruikbare bekers op een professionele manier. Wij beschikken over een dicht netwerk van spoelstations in heel Duitsland.

De bekers worden na het evenement getransporteerd naar de spoelcentra, waar ze vervolgens onderworpen worden aan de spoeldienst. Zelfs grote hoeveelheden van te spoelen bekers zijn geen probleem voor onze logistiek en spoelstations. 

Meer info

Supporterbekers

Individueel bedrukte herbruikbare bekers voor uw stadion. Zo worden uw stadionbekers een echte blikvanger!

Wij bieden hoogwaardige bedrukking van herbruikbare bekers aan!  Serveer uw drankjes in herbruikbare bekers met een gepast ontwerp. Zo zijn de bekers perfect te gebruiken als supporterbekers voor voetbalclubs.

Creëer uw gepersonaliseerde ontwerp en wij bedrukken de gewenste bekers door middel van moderne druktechnologieën. Onze drukkerij van het huis heeft jarenlange ervaring in de hoogwaardige bedrukking van herbruikbare bekers. 

Meer informatie over de bedrukking van herbruikbare bekers 

Instandhouding van de voorraad

Wij zorgen voor de voorraad van uw bekers.

Wij bieden u graag efficiënte modellen voor de instandhouding van de voorraad aan.  Met een slim statiegeldsysteem zijn wij in staat om uw voorraad bekers in stand te houden zonder regelmatig te moeten investeren in uw voorraad.

Samenwerking in het stadion

Individuele opvatting van de processen

Wij ondersteunen u graag ter plaatse in het stadion! Individuele opvatting van de samenwerking zorgt voor een vlot procesverloop in het stadion.

Wij verdelen de herbruikbare bekers aan de drankstandjes in het stadion, richten mobiele voorraadeenheden op en nemen de bekers terug aan de drankstandjes. Dankzij ons eigen personeel zijn we uiterst flexibel en kunt u op ons vertrouwen! 

Persoonlijk advies

Onze experts stellen op maat gemaakte concepten samen voor de herbruikbare oplossing in uw stadion.

Onze experts zijn u graag van dienst en zoeken voor u de geschikte herbruikbare oplossing! Onze herbruikbare concepten voor stadions kunnen individueel samengesteld worden. Kies zelf welke diensten u opneemt in uw concept. We geven u ook advies over de productkeuze, financieringsmogelijkheden, behandeling en logistiek van uw herbruikbare bekers.

Meer info


Onze productaanbevelingen voor stadions

Design Cup

Bestseller van de herbruikbare bekers

Meer info

Arena Cup

Herbruikbare plastic beker met handvat

Meer info

Hot to Go Cup

Stevige herbruikbare beker voor warme dranken

Meer info

Super Cup

Maximaal gebruik door speciaal bekerontwerp

Meer info

SL Cup

De lichte herbruikbare beker 

Meer info

 

Geniet van onze expertise in herbruikbare bekers

Ervaring met de grootste stadions in Duitsland
Stadionbeker met speciale eigenschappen
40 miljoen gereinigde bekers
Meer dan 20 miljoen bekers geproduceerd
Productie enkel in Europa

Heeft u vragen over herbruikbare concepten voor sportstadions? Neem dan contact met ons op!


Referenties