Ontstaan en geschiedenis van Cup Concept

Informatie over onze onderneming

Filosofie van Cup Concept

Wij denken groen

Vanuit een diepe overtuiging zetten wij ons in voor ecologisch verantwoorde herbruikbare systemen. De veranderende en steeds strengere eisen inzake milieubescherming vereisen een voortdurende verdere ontwikkeling, vooral op het vlak van plastic. Het onderwerp ligt ons nauw aan het hart en daarom werken we voortdurend aan innovatieve oplossingen om onze herbruikbare bekers nog duurzamer te maken. 

Voor voertuigen in onze interne wagenpark en gehuurde bestelwagens geven wij de voorkeur aan voertuigen met EURO-norm 6 die zijn uitgerust met roetpartikelfilters of gebruik maken van AdBlue® of vergelijkbare technologieën voor de zuivering van uitlaatgassen.

Bekers, die niet meer bruikbaar zijn, gaan naar de materiaalrecycling. Het gerecycleerde materiaal wordt vervolgens meestal gebruikt voor de productie van bouwmateriaal en andere hoogwaardige producten.

 Onze bedrijfsdocumenten zijn meestal FSC-gecertificeerd en behoren tot de productgroep van voorbeeldig beheerde bossen en andere gecontroleerde oorsprongen.

Sinds de oprichting van het bedrijf vindt de productie van de herbruikbare bekers van CUP CONCEPT uitsluitend plaats in Duitsland en Oostenrijk (Vorarlberg). Hierdoor zijn korte afstanden van de productiefabriek naar de servicestations van CUP CONCEPT en onze klanten gegarandeerd.

Wij bieden een uitgebreid herbruikbaar systeem

Als fabrikant van herbruikbare bekers heeft de verwerkingskwaliteit van onze producten en de servicekwaliteit van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit.

Innovaties op het vlak van producten en creativiteit in het aanbod van onze diensten, zoals snelle reacties bij veranderende marktomstandigheden, zijn voor ons een lopend proces. Zo kan Cup Concept zijn plaats als marktleider in Europa blijven opeisen.

De optimalisatie en modernisering van onze spoelinstallaties op technisch en ecologisch vlak zijn factoren die ons hierbij permanent ondersteunen.


Heeft u vragen over onze onderneming? Neem dan contact met ons op!