Onze diensten met betrekking tot herbruikbare bekers

De service van experts in herbruikbare producten

Cup Concept biedt u een totaaldienst en is uw centrale aanspreekpartner voor herbruikbare bekers. Zowel voor planning als voor productie, bedrukking, logistiek of reiniging, geven onze experts u competent advies.  Onze contactpersonen staan zowel regionaal als nationaal of internationaal voor u klaar. 

Advies

Ons getalenteerd buitendienst-team brengt u een bezoek met persoonlijk advies om eenop maat gemaakt herbruikbaar concept op te stellen. 

Wij adviseren u welke herbruikbare bekers het best geschikt zijn voor uw evenementen.  Samen plannen we de optimale hoeveelheid herbruikbare bekers en stellen we een logistiek procesplan op.  De juiste bedrukking van uw bekers kan bovendien economisch aantrekkelijk zijn.  We rekenen het voor u uit.  Geniet van onze gespecialiseerde kennis.

Wij voeren uw ideeën op een efficiënte en lucratieve manier uit. Maak kennis met ons team en we starten een partnerschap, waarvan zowel de organisatoren als de bezoekers en het milieu kunnen profiteren. 

We geven u advies over de productkeuze, financieringsmogelijkheden, behandeling en logistiek van uw herbruikbare bekers. De experts van Cup Concept vinden de optimale oplossing voor uw behoeften.

 


Huren

Elk evenement heeft zijn eigen voorwaarden.  Wij bieden een ruime keuze aan individuele concepten, die we aanpassen aan uw “hergebruikbehoefte”. Zo kunt u onbedrukte herbruikbare bekers huren. Of u kunt bedrukte bekers van bekende drankmerken en licentiemerken huren. 

Wilt u graag herbruikbare bekers huren? Voor het verhuur van bekers biedt Cup Concept u graag een op maat gemaakte offerte voor het verhuren van plastic bekers. Of het nu gaat om een groot evenement, of tijdelijk voor een catering of kleiner evenement. De mogelijkheden zijn talrijk. 

 • Flexibele keuze van verschillende bekertypes, -maten en -hoeveelheden in ons assortiment.
 • Zelf ophalen in een van onze vestigingen of leverings-/ophaaldienst door ons.
 • Voor grote evenementen stellen we ter plaatse voertuigen en personeel ter beschikking voor logistieke diensten en service.
 • Reiniging van huurbekers

Kopen

Voor verschillende evenementen of gebruiksdoeleinden beschikken we over speciale, veelvuldig beproefde oplossingen. Voor kleine en grote klanten. Herbruikbaar is altijd nuttig, wij maken het ook rendabel. 

Kies de oplossing die past voor u uit een ruim assortiment van herbruikbare bekers. Naast standaardbekers bieden we ook verschillende speciale uitvoeringen, zoals plastic wijnglazen, champagneglazen of bierglazen te koop aan.  

Maak reclame met uw merk 

Bedrukte herbruikbare bekers zijn uitermate populaire en relatief goedkope fanartikelen. Bij ons kunt u al vanaf een kleine bestelhoeveelheid bedrukte herbruikbare bekers kopen.

Klantenpool-Cups

In eenieders belang zorgen wij met plezier voor uw eigen voorraad herbruikbare bekers van Cup Concept. Wij geven u advies met betrekking tot de vereiste hoeveelheden en het bekerontwerp, we nemen de hele logistiek en ook de reiniging van uw herbruikbare bekers van u over. Hierbij wordt de kwaliteit van uw bekers regelmatig gecontroleerd. 

Met een slim statiegeldsysteem zijn wij in staat om uw voorraad bekers in stand te houden zonder regelmatig te moeten investeren in uw voorraad. Dat is goed voor uw budget en vrijwaart u van de vele organisatorische problemen met betrekking tot uw individuele herbruikbare bekers. Cup Concept handelt in dat geval als uw outsourcingpartner en geeft u de mogelijkheid om u te concentreren op uw kernactiviteiten.


Bedrukking

Uw herbruikbare bekers worden geproduceerd en bedrukt in het hartje van Europa.  We bedrukken uw herbruikbare bekers op een professionele manier en maken er een blikvanger van, die lange tijd meegaat en krasbestendig is.

De juiste druktechniek is afhankelijk van verschillende criteria en doorslaggevend voor het succes van het gekozen concept voor herbruikbare bekers. Samen met u controleren we deze criteria en bedrukken we de herbruikbare bekers gedurende een optimaal proces.  Maak uw keuze uit de technologieën zeefdruk, digitale druk of fotodruk.  Als u twijfelt welke druktechniek geschikt is voor uw opdracht, kunt u gebruik maken van onze offerteaanvraag. Wij nemen dan contact op met u voor persoonlijk advies. 

 


Spoeldienst

Speciale, goed bereikbare spoelstations garanderen een betrouwbare spoelservice voor de herbruikbare bekers. Wij kunnen evenementen op grote schaal aan en spoelen de herbruikbare bekers op een duurzame, hygiënische wijze en met de modernste technieken.

De bekers worden na het evenement getransporteerd naar de spoelcentra, waar ze vervolgens onderworpen worden aan de spoeldienst.

Elk servicestation van Cup Concept is uitgerust met een ultramoderne, grote spoelinstallatie met de nieuwste spoeltechnologie. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van herbruikbare plastic bekers.  Een hele reeks intelligente concepten en besturingsmechanismen optimaliseren de reinigings- en hygiëneprestaties en zorgen ervoor dat onze grote spoelmachine duurzaam en efficiënt werkt.

Onze grote spoelinstallaties leveren de beste prestaties en tegelijk de laagste verbruikswaarden:

 • laagste waterverbruik
 • meer dan 30% minder energieverbruik
 • meer dan 30% minder verbruik van reinigingsmiddel
 • laagste uitlaatluchtemissies en uitlaatluchttemperaturen
 • aanzienlijk verminderde waterhoeveelheid die moet drogen

Cup Concept baat zes servicestations uit in Duitsland, één station in Oostenrijk en één vestiging in België. Samen met onze internationale partners hebben we een grensoverschrijdend netwerk van spoelcentra uitgebouwd. Ook dat maakt ons concept duurzaam en milieuvriendelijk. 


Logistieke diensten en opslag

6 vestigingen in Duitsland, één vestiging in Oostenrijk en België alsook internationale partners zorgen in heel Europa voor het spoelen en opslaan van herbruikbare bekers.

Ons netwerk van vestigingen, die zowel spoelcentra als opslag- en huurstations zijn, geniet van een optimale ligging. Zo kunt u met de bekers van Cup Concept terugvallen op een grootschalig netwerk van logistieke vestigingen. Dankzij ons eigen wagenpark en onze medewerkers zijn we betrouwbaar en flexibel ingesteld. Bovendien zijn we in staat om grote tournees door heel Europa te begeleiden.

Levering van herbruikbare bekers 

U kunt uw huurbekers zelf ophalen in een van onze servicestations of u maakt gebruik van onze leveringsdienst voor herbruikbare bekers.  Dat wil zeggen:  Wij bieden een betrouwbare leverings- en ophaaldienst met ons eigen wagenpark en ons eigen personeel. 

Opslag  

Bijzonder pooloplossingen voor uw speciale behoefte: Naast de productie en logistiek nemen we ook de opslag en het (voorraad)beheer van uw herbruikbare bekers van u over.

 • aankoop van bekers, die naar wens bedrukt worden
 • op verzoek levering van de bekers op de gewenste evenementlocatie
 • na het evenement worden de bekers door ons teruggenomen, professioneel gereinigd en opgeslagen

Extra diensten ter plaatse

Dankzij de competentie en knowhow van onze jarenlange ervaring met de grootste muziekfestivals in Duitstalige landen en met mega-evenementen, zoals de wereldbeker voetbal en het Europees kampioenschap voetbal, kunnen we u optionele diensten aanbieden voor grote evenementen.

De omvang van de diensten wordt aangepast aan de specifieke vereisten van uw evenement. Zo garanderen we een onberispelijk verloop van een geslaagd evenement.

 • volledige logistieke afhandeling naar de evenementlocatie en terug
 • verdeling van de bekers aan de verschillende drankstandjes op het terrein van het evenement
 • oprichten van een mobiele opslag ter plaatse, van waaruit men tijdens het evenement kan bijleveren
 • terugname van de bekers van elke drankstand en afsluitende statiegeldafrekening met elke individuele cateraar onmiddellijk na het evenement
 • nauwkeurige evaluatie van alle bekerbewegingen ter plaatse met exacte registratie van het aantal geschonken dranken per drankstand/standbediener
 • aanwezigheid van een ervaren Cup Concept-serviceteam ter plaatse gedurende 24 uur

Recycling

Een vakkundige recycling voor duurzame herbruikbare bekers

Herbruikbare bekers van kunststof zijn aanzienlijk milieuvriendelijker en duurzamerdan wegwerpbekers. Dankzij hoogwaardige materialen en een professionele reiniging, kunnen de herbruikbare bekers van Cup Concept enkele honderden keren worden gebruikt.

Als de herbruikbare bekers uiteindelijk zijn afgedankt, zorgen wij voor een professionele recycling van de kunststof bekers. Wij zorgen ervoor dat de bekers op een vakkundige manier worden gerecycled. Uit het hieruit gewonnen recyclaat worden nieuwe producten van kunststof gemaakt. Zo krijgen de herbruikbare bekers een tweede leven in een andere vorm.


Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op!


Voordelen van de herbruikbare bekers van Cup Concept

Duurzaam
Conform voedingsindustrie
Vaatwasmachinebestendig
Innovatieve eigenschappen
Geproduceerd in Europa