Herbruikbare bekers voor drankenfabrikanten

Al jaren vertrouwen gerenommeerde drankenfabrikanten op de knappe prestaties van Cup Concept. Op maat gemaakte herbruikbare concepten stellen u in staat om uw dranken te serveren in gemerkte bekers.  Met onze herbruikbare oplossingen voor drankenfabrikanten bieden wij u een totaaloplossing voor herbruikbare bekers! 

Naast de productie en bedrukking van bekers bieden wij ook uitgebreide dienstverlening aan.  Of het nu gaat om logistiek, opslag of spoeldienst, we staan steeds trouw aan uw zijde.  Laat ons u advies geven en samen op zoek gaan naar een geschikt herbruikbaar concept voor drankenfabrikanten. 

Geniet van onze dienstverlening

Afgestemd op uw behoeften

Instandhouding van de voorraad

Wij zorgen voor de voorraad van uw bekers

 Wij bieden u graag efficiënte modellen voor instandhouding van de voorraad aan. Met een slim statiegeldsysteem zijn wij in staat om uw voorraad bekers in stand te houden zonder regelmatig te moeten investeren in uw voorraad.

Afstemming met uw cateringpartners

Wij nemen de afhandeling van de bekers op ons

Onze herbruikbare concepten voor drankenfabrikanten zijn totaaloplossingen!  

Naast de productie zorgen we ook graag voor alle diensten in verband met herbruikbare bekers. Voor de cateringpartners van drankenfabrikanten nemen we de hele afhandeling van de bekers op ons. 

Professionele reiniging van herbruikbare bekers

Wij beschikken over ons eigen netwerk van spoelstations in heel Duitsland

Om de herbruikbare bekers zo veel mogelijk te kunnen gebruiken, moeten ze professioneel gereinigd worden.  Wij spoelen met plezier uw herbruikbare bekers op een professionele manier. De bekers worden getransporteerd naar onze spoelcentra, waar de spoeldienst voor herbruikbare bekers wordt uitgevoerd.  Dankzij ons dichte netwerk van spoelstations zijn de transportafstanden steeds kort. 

Zelfs grote hoeveelheden van te spoelen bekers zijn geen probleem voor onze logistiek en spoelstations.

Meer info

Logistiek en opslag

Levering en ophaling van herbruikbare bekers door Cup Concept

Wij nemen de levering en ophaling van uw herbruikbare bekers rechtstreeks over van uw partners of evenementen.  Met ons eigen wagenpark en onze eigen medewerkers zorgen we voor een betrouwbare logistiek van uw herbruikbare bekers. Dankzij ons eigen wagenpark en onze eigen medewerkers zijn we betrouwbaar en flexibel ingesteld. Wij nemen de levering en ophaling van de bekers over. 

Naast de hele logistiek nemen wij ook graag de opslag van uw herbruikbare bekers op ons.  Na de hygiënische reiniging van de bekers worden ze bij ons opgeslagen tot de herbruikbare bekers opnieuw door u worden gebruikt.

Meer informatie over onze logistieke dienste

Opslag

Bespaar ruimte en maak gebruik van de bewaarservice van Cup Concept. Uw herbruikbare bekers worden in ons magazijn opgeslagen en op tijd voor het volgende gebruik bij u afgeleverd.

Naast de logistiek omvat de complete herbruikbare bekeroplossing ook de opslag van de herbruikbare bekers. De bekers worden hygiënisch gereinigd en bij ons bewaard tot het volgende gebruik.

Bedrukte herbruikbare bekers

Laat de bekers bedrukken met het logo van uw merk.

We geven uw herbruikbare bekers een kwaliteitsvolle bedrukking!  Op verzoek bieden wij u gepersonaliseerde herbruikbare bekers met het logo of ontwerp van uw merk.  Schenk uw drankjes in gemerkte bekers en verander de bekers in reclamemiddelen. 

De plastic bekers worden bedrukt in onze eigen Cup Concept-drukkerij. Al jaren worden daar herbruikbare bekers bedrukt door middel van verschillende druktechnologieën.  De mogelijkheden zijn zeefdruk, digitale druk en IML-fotodruk.  

Meer info


Geniet van onze expertise in herbruikbare bekers

Jarenlange ervaring met drankenproducenten
Vakkundig advies
40 miljoen gereinigde bekers
Meer dan 20 miljoen bekers geproduceerd
Productie enkel in Europa

Heeft u vragen over herbruikbare concepten voor drankenfabrikanten? Neem dan contact met ons op!


Referenties