Herbruikbare concepten voor grote evenementen

Dankzij de jarenlange ervaring in samenwerking met organisatoren in heel Europa is Cup Concept de ideale partner voor grote evenementen. Onze grote klanten vertrouwen op ons voor alles wat te maken heeft met herbruikbare bekers. Wij verzorgen op betrouwbare wijze uw grote evenementen en bieden u een totaaloplossing aan. 

Naast hoogwaardige herbruikbare bekers bieden we u tal van diensten en begeleiding ter plaatse. Onze experts geven u graag advies en stellen een persoonlijk herbruikbaar concept samen voor uw grote evenement. 

Geniet van onze dienstverlening

Afgestemd op uw behoeften

Persoonlijk advies

Geschoold en ervaren personeel dat aan uw zijde staat

Onze experts hebben jarenlange ervaring in samenwerking bij grote evenementen. Wij geven u graag advies en stellen een op maat gemaakt herbruikbaar concept op voor uw evenement.

We geven u advies over de productkeuze, financieringsmogelijkheden, behandeling en logistiek van uw herbruikbare bekers.

Meer info

Bedrukte herbruikbare bekers voor grote evenementen

We geven uw bekers een gepersonaliseerde bedrukking

Op verzoek bieden we u herbruikbare bekers met een gepersonaliseerde bedrukking van het ontwerp van uw evenement!  U heeft keuze uit drie hoogwaardige druktechnologieën: zeefdruk, digitale druk en IML-fotodruk. Zo worden de evenementbekers een echte blikvanger!

Ontdek onze druktechnologieën

Gemerkte herbruikbare bekers

Plastic bekers van aantrekkelijke drankenfabrikanten

Wij beschikken over gemerkte herbruikbare bekers van bekende drankenfabrikanten, die eveneens aanwezig zijn op veel grote evenementen.  

Begeleiding ter plaatse door Cup Concept

Informeer u over onze extra diensten

Wij ondersteunen u graag ter plaatse tijdens uw grote evenement. Ons geschoold personeel zorgt er tijdens het evenement voor dat de processen vlekkeloos verlopen.

Wij richten ter plaatse een bekeropslag voor u op zodat de bekers niet verloren gaan tijdens het grote evenement. Bovendien zorgen we ervoor dat alle drankenstanden voorzien zijn van herbruikbare bekers.

Onze mobiele bekerlogistiek maakt een individuele facturering per stand mogelijk. 

Meer info

Spoeldienst

Professionele reiniging van herbruikbare bekers

Wij spoelen met plezier uw herbruikbare bekers op een professionele manier. De bekers worden na het evenement getransporteerd naar de spoelcentra, waar ze vervolgens onderworpen worden aan de spoeldienst. Zelfs grote hoeveelheden van te spoelen bekers zijn geen probleem voor onze logistiek en spoelstations.

Meer info


Heeft u vragen over herbruikbare concepten voor grote evenementen? Neem dan contact met ons op!


Referenties