Skip to Main Content
Cup Concept
Mehrwegbecher Design Cup

Meerwaarde door hergebruik!

Herbruikbare bekers zijn een meerwaarde voor de fan en dragen bij tot een ecologisch evenement!

De herbruikbare beker voor warme dranken: HOT TO GO CUP

Huur of koop deze beker! Eventueel met opdruk!

Mehrwegbecher Arena Cup

Veiligheid in het stadion!

Beperk de impact van werpincidenten met de herbruikbare beker Arena Cup®.

Herbruikbare bekers: totaaloplossingen voor evenementen.
Wegwerpbekers zijn niet meer van deze tijd en zijn bij wet verboden!

Wij produceren en ontwikkelen al jarenlang zelf alle systemen voor herbruikbare bekers en we bedrukken uw bekers met de modernste mogelijkheden in eigen huis, van hoge kwaliteit, in Europa.

Aan u de keuze:

Huren of kopen. U beslist of u bedrukking wenst of niet. Wij zorgen ook graag voor de logistieke aspecten van opslag en transport, onze service omvat zelfs het spoelen van de herbruikbare bekers na afloop van het evenement. Veel beslissingen, waarmee we u graag een handje helpen.

Wij zijn al jarenlang profs als het gaat om bekers voor grote evenementen. Of het nu gaat om stadionbekers, concertbekers of evenementbekers, onze herbruikbare bekers zijn meer dan gewoon plastic bekers.

Onze bekers zijn van hoge kwaliteit, voldoen aan veiligheidsvoorschriften, zijn geschikt voor een langdurig gebruik en daardoor op lange termijn milieuvriendelijk en financieel lucratief.

Grote evenementen zijn onze specialiteit. Onze service wordt geboekt voor grote evenementen, de Bundesliga en op tournees van wereldsterren. Maar ook op kleinere schaal zijn we actief en ook dan is onze service perfect!

Door een jarenlange en langdurige samenwerking met verschillende sectoren en partners zijn wij in staat om marktconform en klantgericht te werken.

Wij maken uw evenement gemakkelijk te becijferen, we ontzorgen de organisator en zijn bovendien ook nog rendabel en duurzaam. Zo wint iedereen bij het gebruik van onze cups, met een minimale impact op ons milieu!

Hergebruik is niet moeilijk als je kiest voor de juiste partner.Doe een aanvraag bij ons!

Kunststoffbecher in verschiedenem Design und Größen, passend für jede Veranstaltung.

Fact

Een herbruikbare beker van Cup Concept is volgens een onderzoek van OVAM en Ecofest beter voor het milieu dan wegwerpbekers van biologisch afbreekbaar plastic (PLA).