Inhouse-oplossing voor kantines en bedrijfscatering

De herbruikbare oplossing voor uw Coffee-to-go Inhouse-gebruik

In tal van sectoren letten consumenten erop om herbruikbare producten in te zetten voor een beter ecologisch evenwicht. Voor koffieautomaten was er tot nu toe geen alternatief voor de milieuonvriendelijke en moeilijk recycleerbare wegwerpbekers. 

Onze Coffee-to-go-oplossing maakt het nu mogelijk om duurzaam koffiegenot te voorzien voor kantines, mensen, productievestigingen, ziekenhuizen of universiteiten. 

Het herbruikbare beker concept voor bedrijfscateraars is op maat van uw behoeften en vereisten gemaakt.  Herbruikbare oplossingen kunnen worden voorgesteld met behulp van schaalbare en flexibele uitvoeringsopties. Of het nu gaat om kleine of grote hoeveelheden, ons concept is praktisch, flexibel en toepassingsgericht.  Onze speciaal ontwikkelde automaatbekers zijn bovendien geschikt voor de geautomatiseerde afgifte en terugname van bekers in een statiegeldsysteem.

Naast de hoogwaardige automaatbekers bieden wij u alle diensten in verband met herbruikbare bekers.  Onze experts werken een individueel concept voor u uit! 

Geniet van onze dienstverlening

Afgestemd op uw behoeften

Individuele bedrukking van herbruikbare bekers

Koffiebekers met uw bedrijfslogo

Op verzoek geven we uw automaatbekers een gepersonaliseerde bedrukking. Stem de bekers overeen met de identiteit van uw onderneming en laat de plastic bekers bedrukken met uw logo. Wij bieden hoogwaardige en duurzame bedrukking aan. 

Meer info

Bekers in uw gewenste kleur

Wij geven uw bekers graag de gewenste kleur.

Vanaf een bestelling van 10.000 stuks kleuren wij de hele beker in de door u gewenste kleur. 

Professionele reiniging van koffiebekers

Hygiënische spoeltechnologieën in de spoelcentra van Cup Concept

Wij beschikken over een dicht netwerk van spoelstations in heel Duitsland. In onze spoelcentra reinigen we uw bekers in grote industriële spoelinstallaties.  Ecologisch en hygiënisch onberispelijk dankzij de modernste spoeltechnieken. 

Meer info

Logistieke diensten en opslag

Alle diensten uit één hand

Wij bieden u een totaalservice op het vlak van herbruikbare bekers. Wij nemen graag de logistiek en opslag van uw herbruikbare bekers op ons. Wij leveren de herbruikbare koffiebekers rechtstreeks bij u of wij spreken de levering en ophaling van de bekers af met de kantinedienstverlener of automaatoperator. U hoeft geen extra moeite te doen.

Meer info

Opslag

Wij verzorgen alle diensten rondom uw herbruikbare bekers. Wij slaan uw kopjes op, zodat u meer ruimte heeft.

Naast alle logistiek verzorgen wij ook graag de opslag van uw herbruikbare automaatbekers. Nadat de bekers hygiënisch zijn gereinigd, bewaren wij deze totdat de herbruikbare bekers weer door u kunnen worden gebruikt.


Heeft u vragen over herbruikbare concepten voor bedrijfscatering? Neem dan contact met ons op!


Referenties