Herbruikbare concepten voor uw party

Of het nu gaat om een clubfeest of privéfeest, voor wie op een duurzame manier wil feesten en daarbij geen gebruik wil maken van glas, is Cup Concept de ideale keuze.

Wij bieden u hoogwaardige herbruikbare bekers voor huwelijken, verjaardagen en jubilea.  Individueel bedrukte bekers met uw eigen motief zijn al mogelijk vanaf een kleine bestelhoeveelheid. Onze experts stellen met plezier een individueel herbruikbare concept samen voor uw party!

Geniet van onze dienstverlening

Afgestemd op uw behoeften

Partybekers kopen of huren

Kies zelf of u de bekers wil kopen of huren.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om hoogwaardige herbruikbare bekers te kopen. Op verzoek geven we deze een gepersonaliseerde bedrukking voor uw privéfeest. 

U kunt bij ons niet alleen herbruikbare bekers kopen, maar ook huren tegen voordelige prijzen. Ideaal voor eenmalige feesten zoals huwelijken, vrijgezellenfeesten of jubilea.

Meer info

Bedrukte herbruikbare bekers voor privéfeesten

We geven uw partybekers een gepersonaliseerde bedrukking

Wij bieden hoogwaardig bedrukte herbruikbare bekers voor privégelegenheden.  Al vanaf kleine bestelhoeveelheden bedrukken we plastic bekers met het gewenste motief.  

We bedrukken de party bekers door middel van hoogwaardige druktechnologieën en uitsluitend in onze eigen drukkerij in Duitsland. Zo houden we de transportafstand kort en kunnen we een snelle leveringstijd garanderen.  Maak uw keuze tussen zeefdruk of digitale druk voor de bedrukking van uw partybekers! 

Ontdek onze druktechnologieën

Logistiek voor huurbekers

Levering van herbruikbare bekers

Wij bieden u met plezier de geschikte diensten met betrekking tot de partybekers. U kunt de bekers zelf ophalen in de dichtstbijzijnde vestiging van Cup Concept.  Vanaf 2.000 stuks leveren we de herbruikbare bekers en halen we ze na het feest terug op. Zo moet u geen moeite doen! 

Meer info

 

Spoeldienst

Der All-in-One Service von Cup Concept ermöglicht eine professionelle Reinigung Ihrer Partybecher.

Bovendien bieden wij u ook aan om de bekers na het evenement voor u te reinigen.  De bekers worden dan rechtstreeks van het evenement naar onze spoelstations vervoerd en daar professioneel gereinigd. 

Meer info

Design Cup | Ontwerp uw feestbeker

Heeft u vragen over herbruikbare concepten voor party’s en feesten? Neem dan contact met ons op!


Referenties