Herbruikbare concepten voor locaties en vestigingen

Cup Concept biedt flexibele herbruikbare beker concepten voor locaties en vestigingen, waar regelmatig evenementen plaatsvinden. Wij zijn uw vertrouwde partner voor herbruikbare bekers! 

Samen stellen we een herbruikbaar beker concept op, dat perfect past bij uw locatie en behoeften.  Wij nemen de afhandeling van de bekers en talrijke diensten op ons zodat u steeds voorzien bent van herbruikbare bekers. 

Geniet van onze dienstverlening

Afgestemd op uw behoeften

Herbruikbare bekers kopen of huren

Kies een oplossing die past voor u

Bij ons heeft u de mogelijkheid om hoogwaardige herbruikbare bekers te kopen.  Op verzoek geven we deze een gepersonaliseerde bedrukking met uw logo of een cool ontwerp voor uw locatie. 

Naast de aankoop van bekers bieden we ook herbruikbare bekers te huur aan. 

Meer info

Tour- en licentiebekers

Bekers met designs van topkunstenaars

Wij beschikken over tal van licentie- en concertbekers van topkunstenaars uit de hele wereld.  Wij bieden u deze graag te huur aan!  

Spoeldienst

Hygiënische reiniging van herbruikbare bekers

Wij zorgen voor de reiniging van de herbruikbare bekers. De bekers worden getransporteerd naar onze spoelcentra en daar professioneel gespoeld. Zelfs grote hoeveelheden van te spoelen bekers zijn geen probleem voor onze logistiek en spoelstations.

Dankzij ons dichte netwerk van spoelstations zijn de transportafstanden steeds kort en is een kostenefficiënt regelmatig transport van de bekers naar de spoelcentra mogelijk. 

Meer info

Logistiek

Levering en ophaling van herbruikbare bekers

Dankzij ons eigen wagenpark en onze eigen medewerkers zijn we betrouwbaar en flexibel ingesteld. Wij nemen de levering en ophaling van de herbruikbare bekers over. 

Regelmatige levering van gereinigde bekers en ophaling van vuile bekers door het personeel van Cup Concept is gebeurt zonder problemen.

Wij nemen de volledige service met betrekking tot herbruikbare bekers op ons! 

Meer info

Instandhouding van de voorraad

Wij zorgen voor de voorraad van uw bekers

Wij bieden u graag efficiënte modellen voor instandhouding van de voorraad aan. Met een slim statiegeldsysteem zijn wij in staat om uw voorraad bekers in stand te houden zonder regelmatig te moeten investeren in uw voorraad.

Persoonlijk advies

Geschoold en ervaren personeel dat aan uw zijde staat

Laat onze experts u advies geven. Wij stellen graag een persoonlijk herbruikbaar beker concept op dat past bij uw locatie.

Wij plannen de samenwerking en zorgen ervoor dat de processen vlekkeloos verlopen. Ons team doet eveneens moeite om uw herbruikbaar concept kostenefficiënt te maken. 


Heeft u vragen over herbruikbare concepten voor locaties en vestigingen? Neem dan contact met ons op!


Referenties