Herbruikbare beker concepten voor pretparken

Wilt u de merkboodschap van uw pretpark op een duurzame manier versterken?  De herbruikbare bekers van Cup Concept kunnen op talloze manieren worden gebruikt. Met een gepersonaliseerde bedrukking kunnen de bekers gebruikt worden als souvenir in het winkeltje of voor de restaurants in het recreatiecentrum. Of het nu gaat om een zwembad, pretpark, dierentuin of wellnesscentrum, met Cup Concept is de omschakeling naar herbruikbaar kinderspel. 

Naast de bekers bieden we u ook een volledige dienstverlening met betrekking tot herbruikbare bekers.  Van de logistiek tot de reiniging en opslag van herbruikbare bekers.  Onze experts stellen een geschikt herbruikbaar concept voor u samen! 

Geniet van onze dienstverlening

Afgestemd op uw behoeften

Herbruikbare bekers kopen of huren

Kies zelf of u de bekers wil kopen of huren.

Bij ons heeft u de mogelijkheid om hoogwaardige herbruikbare bekers te kopen. Op verzoek geven we deze een gepersonaliseerde bedrukking voor uw recreatiecentrum.

Naast de aankoop van bekers bieden we ook herbruikbare bekers te huur aan. Ideaal voor eenmalige evenementen!

Meer info

Bedrukte herbruikbare bekers

We geven uw bekers voor pretparken een gepersonaliseerde bedrukking

Ondersteun uw merkboodschap met herbruikbare bekers met een gepersonaliseerde bedrukking in het ontwerp van uw pretpark!  Bedrukte plastic bekers kunnen aangeboden worden als souvenir in het winkeltje of in de restaurants. U heeft de keuze tussen drie hoogwaardige druktechnologieën: zeefdruk, digitale druk en IML-fotodruk. 

Ontdek onze druktechnologieën

Spoeldienst

Professionele reiniging van uw herbruikbare bekers door Cup Concept

Wij spoelen met plezier uw herbruikbare bekers op een professionele manier. De bekers worden na het evenement getransporteerd naar de spoelcentra, waar ze vervolgens onderworpen worden aan de spoeldienst.

Zelfs grote hoeveelheden van te spoelen bekers zijn geen probleem voor onze logistiek en spoelstations.

Meer info

Logistiek en opslag

Levering, ophaling en opslag van herbruikbare bekers voor pretparken door Cup Concept

Wij nemen de levering en ophaling van uw herbruikbare bekers rechtstreeks over van uw pretparken.  Met ons eigen wagenpark en onze eigen medewerkers zorgen we voor een betrouwbare logistiek van uw herbruikbare bekers. Dankzij ons eigen wagenpark en onze eigen medewerkers zijn we betrouwbaar en flexibel ingesteld.

Naast de hele logistiek nemen wij ook graag de opslag van uw herbruikbare bekers op ons.  Na de hygiënische reiniging van de bekers worden ze bij ons opgeslagen tot de herbruikbare bekers opnieuw door u worden gebruikt.

Meer info

Opslag

Bespaar ruimte in uw magazijn en maak gebruik van de Cup Concept service.

Maak gebruik van de bewaarservice van Cup Concept. Uw herbruikbare bekers worden opgeslagen in ons magazijn, waardoor u ruimte bespaart.

Naast alle logistiek kunnen wij op verzoek ook de opslag van uw herbruikbare bekers voor attractieparken verzorgen. Nadat de bekers hygiënisch zijn gereinigd, bewaren wij deze totdat de herbruikbare bekers weer door u kunnen worden gebruikt.Heeft u vragen over herbruikbare concepten voor recreatiecentra? Neem dan contact met ons op!


Referenties