Skip to Main Content
Cup Concept

Advies herbruikbare bekers
Cup Concept ontwikkelt een op u aangepast herbruikbaarheidssysteem.

Het gebruik van herbruikbare bekers is arbeidsintensiever dan gewoon wegwerpbekers gebruiken. Niet voor onze klanten echter: want wij doen het werk voor u.

Plastic bekers
Huren/kopen, bedrukken, logistiek, spoelen

Met onze ervaring kunnen wij uw ideeën efficiënt en bovendien lucratief uitvoeren. Maak kennis met ons team en wij starten een win-win samenwerking.

Welk cup-type mag het voor u zijn?

Wij hebben een breed assortiment van zelf ontwikkelde herbruikbare bekers en ook een uitgebreid aanbod met alle mogelijke speciale oplossingen. Welke dranken u ook wilt schenken, wij hebben de juiste herbruikbare beker.

Bedrukte bekers / niet-bedrukte bekers?

Wij kunnen snel en eenvoudig uw cup-design visualiseren op uw gewenste bekers. Wij adviseren u welk concept past voor uw evenement en plannen de volledige afhandeling, met bedrukking van uw herbruikbare bekers in eigen huis.

Huren of kopen?

Onbedrukte bekers kunnen natuurlijk ook gehuurd worden en ook voor kleine evenementen is er een gepaste oplossing. Profiteer bovendien van een 'beker-pool-oplossing' van bedrukte herbruikbare bekers, ideaal voor grote, terugkerende evenementen.

Opslag en transport.

Wij bieden een totaaloplossing die bestaat uit de herbruikbare beker, de vormgeving en/of bedrukking van de beker, de volledige logistiek inclusief opslag, transport en ook het spoelen van de cups.

Leeggoed spoelen.

Wij worden regelmatig geboekt voor zeer grote organisaties en concerttournees, bijv. van AC/DC en Helene Fischer. Het transport, het uitsorteren van beschadigde bekers en het tijdig spoelen van de statiegeldbekers wordt betrouwbaar door ons afgehandeld. Vlekkeloos op het vlak van hygiëne, gecontroleerd vrij van bacteriën, met spoelinstallaties van geavanceerde milieuvriendelijke techniek. Dankzij ons omvangrijk netwerk van spoelcentra zijn er geen lange transporttrajecten.

Mehrwegbecher Beratung zu Kauf oder Miete und Bedruckung
Advies

Wij adviseren u met betrekking tot de productkeuze alsook over de mogelijkheden voor financiering, handling en logistiek – Cup Concept biedt veel mogelijkheden, die wij graag met u doornemen.

Fact

  • Competent team
  • Ervaring
  • Persoonlijk advies
  • Individuele oplossing