Herbruikbare bekers van Cup Concept op de BMW IBU Weltcup-Biathlon in Oberhof

Duidelijk minder afval na afloop van het evenement

Dankzij ons professioneel uitgewerkt concept kan de vervanging van wegwerpbekers door herbruikbare bekers eenvoudig én rendabel zijn. Op de BMW IBU Weltcup-Biathlon in Oberhof werden onze bekers en onze service gebruikt. De reacties: alom tevreden klanten, gelukkige fans en minder afval.

Zo getuigen de organisatoren:
“Vanaf 2019 wordt op de Weltcup nog meer dan vroeger ingezet op duurzaamheid en milieubescherming. Op het hele terrein van de Weltcup wordt een systeem met herbruikbare bekers ingevoerd. In het huttendorp, de bezoekerstent en ook in de feesttent op het stadsplein en bij de evenementen die daar plaatsvinden: overal zullen deze herbruikbare bekers van 0,2 en 0,5 liter worden gebruikt. Bovendien zijn deze bekers nog een leuk collector's item ook. Daarop staan afbeeldingen van de Duitse biatlon-atleten Denise Herrmann, Erik Lesser, Arnd Peiffer, Benedikt Doll en Philipp Horn."
Bron: www.weltcup-oberhof.de

 

 

“De invoering van de herbruikbare bekers was in verschillende opzichten een voltreffer. Een maatregel die we dus willen behouden." Hoofd van de organisatie Silvio Eschrich; www.insuedthueringen.de

“Het populairste fanartikel? Zonder twijfel de herbruikbare bekers waarop de atleten waren afgebeeld."


Contact pres

Cup Concept Belgium BV
Stijn De Meulemeester
Konijnenboslaan 21
8470 Gistel
+3259 420047
info(at)cupconcept.be