Skip to Main Content
Cup Concept

Cup Concept Belgium
Wij begrijpen de organisator en spreken zijn taal.

Kwaliteit en service staan centraal bij het produceren, verkopen of verhuren van onze herbruikbare bekers. Hiervoor luisteren we voortdurend naar de markt en volgen we de nieuwste ontwikkelingen op de voet. We staan constant in nauw contact met onze partners zodat we op de hoogte blijven van hun wensen en verwachtingen. 

We luisteren naar de organisatie en maken samen een calculatie op. Zo zorgen we ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Openheid dragen we hoog in het vaandel.

Partnerships op langdurige basis zijn één van onze sterkste troeven. Door jarenlange en nauwe samenwerkingen met verschillende klanten, zoals sportclubs, overheden of cateraars, kunnen we u een marktconforme en klantgerichte oplossing aanbieden. 

Cup Concept Belgium is niet zomaar een verkoper van herbruikbare bekers, we bieden totaaloplossingen aan waarmee we de klant volledig kunnen ontzorgen. Naast de eigen productie van de bekers staan we ook in voor de logistieke afhandeling zoals transport en stockage, zorgen we voor een op maat gemaakt advies en bieden we na het event een industriële reiniging aan.

Produktion von Mehrwegbechern Aufnahme Maschinenband

Wij denken 'groen'

Cup Concept Belgium is een joint-venture van het Belgische Biopack en het Duitse Cup Concept Mehrwegsysteme. Biopack is een gevestigde waarde in ecologische wegwerpverpakkingen en samen slaan we de handen in elkaar om de Belgische markt te voorzien van herbruikbare bekers van de hoogste kwaliteit onder de visie reduce, reuse en recycle

Onze burelen en magazijnen worden voorzien van groene elektriciteit via zonnepanelen en ook de wasstraten zijn state-of-the-art. Hierdoor wordt het waterverbruik bij het reinigen tot een minimum beperkt. 

Onbruikbare bekers worden bovendien gerecycleerd en krijgen zo een tweede leven. Uit het gerecycleerde materiaal worden immers hoogwaardige producten gemaakt zoals emmers en veiligheidshelmen. Sinds het bestaan van de onderneming vindt de productie plaats in Duitsland en Oostenrijk. Hiermee staan we garant voor de kortste weg tussen productie en de klant.

Cup Concept zet volop in op maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het reinigen van de bekers wordt uitbesteed aan een platform van maatwerkbedrijven. Onze bekers helpen dus niet enkel events, maar creëren ook een meerwaarde voor onze sociale economie. In elke Vlaamse provincie wordt er een wasstraat geïnstalleerd, waardoor we eens snelle, professionele reiniging kunnen garanderen volgens de strengste hygiënische normen. En dit met een minimum aan transport.

 

Totaaloplossingen

Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om onze klanten volledig te ontzorgen. Naast het standaard verhuren en verkopen van herbruikbare bekers bieden we ook totaaloplossingen aan.

  • Advies verlenen in de juiste keuze van bekers en hoeveelheden
  • Een correcte stockage van de bekers in herbruikbare, stevige transportbakken met een eigen Cup Concept-verzegeling
  • Transport tussen onze magazijnen, het evenement en de wasstraten
  • Een professionele reiniging in speciaal ontwikkelde wasstraten, volgens de strengste hygiënische normen
  • Opvolging van uw stock en het heraanvullen van kapotte en verloren bekers
  • ...