Skip to Main Content
Cup Concept

Herbruikbare bekers kopen of huren?
Een keuze die wij voor u becijferen.

Voor de meest uiteenlopende evenementen of gebruiksdoeleinden hebben wij speciale, veelvoudig beproefde oplossingen. Voor kleine en grote klanten. Hergebruik is altijd zinvol, wij maken het bovendien rendabel.

Hoogwaardige plastic bekers in plaats van wegwerp
Plan samen met ons evenementen van uiteenlopende omvang, ook grensoverschrijdend.

Huur-cups

Of u bekers huurt voor grote evenementen, dan wel voor een catering tijdelijk wat meer bekers nodig hebt, wij kunnen u beslist een aantrekkelijk voorstel doen.

Merchandising-cups

Wij verwerven licenties van nationale en internationale bands, kunstenaars en grote muziek- of sportevenementen en gaan mee op tournee.

Ook voor merchandisingbekers zijn wij de experts en zodoende een uitstekende, betrouwbare partner. Dankzij onze ervaring kunnen wij de optimale behoefte aan herbruikbare merchandisingbekers berekenen, zodat er nooit bekers tekort zijn.

Cup Concept neemt naast de productie van bekers en hun financiering de volledige service op zich op het vlak van logistiek,reiniging en, indien nodig, de begeleiding ter plaatse tijdens het evenement.

Koop-cups
Maak reclame voor uw merk, uw evenement, uw vereniging.

Bedrukte herbruikbare bekers zijn zeer populair en in verhouding voordelige fanartikelen. Bedrukte herbruikbare bekers kopen,dat kan bij ons al vanaf een verhoudingsgewijs kleine hoeveelheid.

Klantenpool-cups

Graag beheren wij voor u uw eigen klantenpool. Wij adviseren u met betrekking tot de vereiste hoeveelheid en het design van de bekers, nemen de volledige logistiek op ons en ook de reiniging van uw herbruikbare bekers. Bovendien wordt de kwaliteit van uw bekers regelmatig gecontroleerd en het aantal wordt overeenkomstig aangevuld.

Fotoaufnahme von oben auf Mietbecher, Kaufbecher, Mehrwegbecher. Pfeile weisen nach links und rechts. Beschriftung Kauf und Miete
Huren of kopen

Fact

  • Concepten op maat
  • Flexibel huren
  • Eigen merkbekers
  • Mechandising