Skip to Main Content
Cup Concept

Meerwaarde creëren door hergebruik - Winst door een deskundige calculatie!
Aantal herbruikbare bekers? Met of zonder bedrukking? We geven graag advies!

Van persoonlijk advies over productie, bedrukking, planning en logistiek tot en met de reiniging van de bekers... wij zijn uw centraal aanspreekpunt. Regionaal, nationaal, internationaal.

Met eigen productie in Europa! Met een jarenlange ervaring! Met kennis van de markt!

Herbruikbare bekers advies

Advies

Ons gemotiveerd team van de buitendienst komt bij u langs en geeft u persoonlijk advies voor een herbruikbaarheidsconcept op maat.

Wij adviseren u welke herbruikbare beker het best geschikt is voor verschillende soorten evenementen. Samen plannen wij het optimale aantal herbruikbare bekers en stellen een logisch werkplan op. De juiste bedrukking van uw beker kan bovendien economisch interessant zijn. Wij berekenen dat voor u. Profiteer van onze vakkennis.

Meer informatie ...

Herbruikbare bekers huren/kopen

Huren/kopen

Elk evenement heeft zijn eigen 'herbruikbaarheidsclaim'. Wij bieden tal van individuele concepten die wij aanpassen aan uw 'herbruikbaarheidsbehoefte'.

Huur van onbedrukte herbruikbare bekers uit ons beproefde assortiment van hoogwaardige herbruikbare bekers. Huur van bekers van bekende drankmerken, licentiemerken. Aankoop van hoogwaardig bedrukte of onbedrukte bekers. Wij geven u graag advies als u niet meteen een antwoord hebt op de vraag 'Huren of kopen?'.

Meer informatie ...

Herbruikbare bekers productie/druk

Productie/druk

Wij produceren uw CUP zelf en bedrukken uw herbruikbare beker.

Bijna het hele assortiment van onze bekers is afkomstig van onze eigen productie in ons Oostenrijks moederbedrijf FRIES Kunststofftechnik GmbH. Een bedrijf dat wereldwijd erkenning geniet, met experts voor onder meer spuitgiettechniek en een eigen constructieafdeling. Onze herbruikbare bekers zijn gecontroleerd, doordacht en duurzaam.

Wij bedrukken uw CUP professioneel en maken van uw herbruikbare beker een blikvanger, een fan- of merkartikel dat lang kan worden gebruikt en krasbestendig is.

Meer informatie ...

Logistiek

Logistiek

6 vestigingen in Duitsland, een vestiging in Oostenrijk en internationale partners spoelen en bewaren voor u herbruikbare bekers in heel Europa.

Ons netwerk van vestigingen, die zowel spoelcentrum, opslag- en huurstation zijn, wordt gekenmerkt door een optimale ligging. Zo kunnen wij terugvallen op een omvangrijk netwerk van logistieke sites. U kunt dus rekenen op onze inzetbaarheid en dankzij ons eigen wagenpark en het eigen personeel kunnen wij grote tournees door Europa begeleiden.

Meer informatie ...

Umweltschonende und effiziente Reinigung von Bechern aus Kunststoff.

Spoelen

Moderne spoelstations voor een milieuvriendelijke en efficiënte reiniging van uw bekers.

Wij reinigen in onze spoelcentra, in speciaal ontwikkelde industriële spoelinstallaties, volgens de laatste stand van de techniek. Wij stellen hoge eisen aan het reinigen en het drogen van de herbruikbare bekers. Efficiënt, snel, betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch.

Meer informatie ...